Ağu 1, 2013 - Twitter    No Comments

Twitter’da Spam Duyurusu Yaparken Dikkat Edelim

20130801-020807.jpg
Twitter’da yanlış yapılan spam duyuruları yüzünden kapanacak hesaplar bile kapanmıyor.Bırakın kapanmayı daha da güçleniyor. Spam duyurusu yaparken kapatılmasını istediğiniz hesabı daha da güçlü hale getirebilirsiniz. Bu yüzden spam duyurularnızı yaparken çok dikkatli olunuz.

Örneğin. spam @hesapismi yazdığınızda hem o hesap spam duyurunuzdan haberdar oluyor,hem de hesaba mention atmış
( Hesaptan bahsettiğiniz için ) olduğunuz için hesap daha da kuvvetleniyor..Bir de twitinizin retweet yapıldığını göz önüne alırsanız spam ilan ettiğiniz hesabı mention yağmuruna tutup kapatılmasını önlemiş olursunuz. Bu yüzden spam duyurularınızda mutlaka @ ile hesap adını ayırarak yazınız.

Örnek : #spam @ hesapismi

Önemli : Spamlanacak hesap takipte değil yada mention alınmamış ise anlık takip + ardından spamlanmalı. Aksi taktirde spam işe yaramaz.
Bunun sebebi de şudur.. Twitter , muhatap kabul etmediğiniz hesabı spamlamanıza izin vermez.Önce muhatap alacağız ( Takibe alarak ) sonra spamlayacağız.

Bir başka şekilde link olarak spam duyurusu yapmaktır.Bu daha kolay ulaşılabilir olması açısından hem de mention olmayacağı için ( link ) hesap linkini spam olarak duyurmaktır.. Bunu hesap sayfasına gidip sayfa linkini kopyalayarak yapabilirsiniz .

Örnek : twitter.com/xhesap gibi.

Yukarıda yazılanlara dikkat edildiğinde kapanmayacak hesap yoktur..

SPAMLANDIĞINIZI NASIL ANLARSINIZ

Twitter hesabınız spamlanıyorsa takipçi sayınız hızla düşer , Bu durumda en etkili yöntem hesap adını değiştirmektir. Spam linki hesabınızla örtüşmeyeceği için spamdan kurtulursunuz.
Hesap adınızı değiştirmek istemezseniz twetlerinizi korumaya alınız.

Konu hakkındaki görüş ve istekleriniz için yorum bırakın!

%d blogcu bunu beğendi: