Kim Milyoner Olmak İster 15 Nisan 2012 Konukları

Kim Milyoner Olmak İster programı 15 nisan programında yine renkli konuklar vardı. Aşağıda konuklar ayrıntılı bir şekilde tanıtılmıştır.

Kim Milyoner Olmak İster 1. yarışmacı Dilara AŞKAN 
23 yaşındaki Dilara AŞKAN, Trabzon’lu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Maliye Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi. Yarışmaya annesi ile birlikte gelen Dilara’nın hedefi 125.000 TL kazanmak ve araba almak. Dilara, R ve L harflerini söyleyemiyor ve kendini çok gülen ve çok ağlayan birisi olarak tanımlıyor.

 

Kim Milyoner Olmak İster 2. yarışmacı Murat KAHYA
22 yaşındaki Murat KAHYA, İzmir Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü’nde öğrenci. Aslen Rize Ardeşen’li olan Murat, daha önce okuduğu mühendislik bölümünü üçüncü sınıfta bırakıp, fotoğrafçılık eğitimi almaya karar vermiş. Yarışmaya arkadaşı Ömer ile birlikte gelen Murat, yarışmadan kazanacağı para ile fotoğrafçılıkla ilgili ekipmanlar almak

Kim Milyoner Olmak İster 3. yarışmacı Deniz ÇAĞLIN
18 yaşındaki Deniz ÇAĞLIN, ÖSS sınavında Türkiye birincisi, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi’nde okuyor. Annesi ev hanımı, babası Manisa Soma’da lokanta işletmecisi olan Deniz, yarışmaya annesi, babası ve kız kardeşi ile birlikte gelmiş. Hedefi 1 Miyon TL kazanmak.

 

Kim Milyoner Olmak İster 4. yarışmacı Leyla ERTÜRK
23 yaşındaki Leyla ERTÜRK, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi. Annesi ev hanımı, babası çiftçi olan Leyla, kendini karamsar biri olarak tanımlıyor. Okulu uzayacak olan Leyla, ailesinden maddi destek almak istemiyor, hedefi 15.000 TL kazanmak ve bu parayı eğitimi için harcamak.

Incoming search terms:

  • deniz çağlın kim milyoner olmak ister (18)
  • kim milyoner olmak ister deniz çağlın (16)

Konu hakkındaki görüş ve istekleriniz için yorum bırakın!

%d blogcu bunu beğendi: